Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην οδό Κώτσου, λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας οδηγός, 60 ετών, στάθμευσε το 4×4 όχημά του στη μέση του δρόμου και έφυγε. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει την κυκλοφορία, αλλά και δεκάδες άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία οι οδηγοί τους δεν μπορούσαν να μετακινήσουν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν  μετά από 40 λεπτά τον 60χρονο να κάθεται αμέριμνος σε Ίντερνετ Καφέ της περιοχής.

Πάντως το αυτοκίνητο είχε ήδη μετακινηθεί πριν εντοπιστεί ο οδηγός ο οποίος είχε ξεχάσει να το κλειδώσει. Έτσι, περαστικοί το έσπρωξαν ώστε να ξεμπλοκάρουν την κυκλοφορία. Αργότερα στο σημείο έσπευσε και γερανός της αστυνομίας.

Πηγή: eviazoom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης