Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kove 321RR κέρδισε και τους δύο αγώνες στον πρώτο γύρο των Ισπανικών Superbikes. Ήταν μια διπλή ιστορική νίκη, καθώς είναι η πρώτη φορά που μια μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη στην Κίνα κερδίζει αγώνες σε Πρωτάθλημα Πανευρωπαϊκού επιπέδου. 

Στην Ελλάδα γνωρίζουμε την Kove από τη διάθεση του Maverick 500, που εισάγεται ως Daytona by Kove, από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νίκη ήρθε από τα χέρια του Perez Gonzales. O Ισπανός αναβάτης αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SS300 με την ομάδα του Jakub Smrz και αυτή τη στιγμή είναι έκτος στη γενική κατάταξη με 46 βαθμούς και τρεις τέταρτες θέσεις ως καλύτερα αποτελέσματα. Μη συμμετέχοντας στα Ισπανικά Superbikes, αποδέχτηκε την πρόταση της Kove για μια έκτακτη συμμετοχή.

 

“Η ομάδα ήθελε να δει πώς θα μπορούσε να πάει η μοτοσυκλέτα μας με έναν αναβάτη που είναι ειδικός στην κατηγορία και που γνωρίζει καλά την πίστα της Βαλένθια”, είπε ο Max Nejrotti, Τεχνικός Αρχηγός της China Racing Team στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SS300. “Η μοτοσυκλέτα αποδείχθηκε αμέσως ανταγωνιστική, αλλά τα αποτελέσματα σίγουρα δεν θα μπορούσαν να έρθουν με δύο αναβάτες που δεν γνωρίζουν τις πίστες ή ακόμα και τους αντιπάλους τους (αναφέρεται στους Zhou Shengjunjie και Zhan Junhao, τους αναβάτες “πλήρους απασχόλησης της ομάδας στα Ισπανικά Superbikes). Ήμασταν περίεργοι να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει η 321RR με έναν έμπειρο αναβάτη στην κατηγορία, σε μια από τις αγαπημένες του πίστες”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης