Είναι ο έκτος οδηγός της Formula 1 που έχει νοσήσει από τον Covid-19. Βρισκόταν στο Ντουμπάι και σε ένα από τα καθιερωμένα τεστ βρέθηκε θετικός χωρίς να έχει συμπτώματα.

O Pierre Gasly ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στα social media ότι νόσησε από τον κορωνοϊό και έχει τεθεί ήδη σε αυτοαπομόνωση. Ο 24χρονος Γάλλος οδηγός της AlphaTauri κόλλησε στο εμιράτο, όπου έχει μεταβεί με τον διάσημο γυμναστή Pyry Salmela, προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της καινούριας σεζόν στην F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Gasly όσο και ο γυμναστής του μπήκαν σε καραντίνα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πόλης του Αραβικού Εμιράτου. Κανείς δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, με τον Γάλλο να συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στο διαμέρισμα όπου κατοικεί αυτή την περίοδο.

Θυμίζουμε ότι από τον Covid-19 έχουν νοσήσει -εκτός από τον οδηγό της AlphaTauri- οι: Sergio Perez, Lance Stroll, Lewis Hamilton, Lando Norris και Charles Leclerc, καθώς και ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών, Toto Wolff.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θετικός στον Covid-19 o επικεφαλής της Mercedes-AMG F1

Οι 10 καλύτερες μάχες της χρονιάς 2020 στη Formula 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης