Ποιους θεωρεί καλύτερους οδηγούς της F1 ο Montoya;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 14:35
Ποιους θεωρεί καλύτερους οδηγούς της F1 ο Montoya;

Ο Juan Pablo Montoya, ο Κολομβιανός οδηγός που αγωνίστηκε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού την περασμένη δεκαετία, μίλησε στο επίσημο κανάλι της F1, λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα.

Ο 42χρονος αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2006 στις Williams και McLaren, σημειώνοντας επτά νίκες, 13 pole position και ανεβαίνοντας 30 φορές στο βάθρο. Έλαβε το παγκόσμιο βραβείο αθλητισμού Laureus, δίνοντας εκπληκτικές μάχες στις πίστες με τους Schumacher και τους υπόλοιπους οδηγούς.

Σύμφωνα με τον Montoya, οι Vettel και Alonso είναι αυτοί τη στιγμή οι πιο ολοκληρωμένοι οδηγοί. Έχουν επιδείξει εκπληκτική σταθερότητα όλα τα χρόνια που αγωνίζονται και ξέρουν πώς να χειρίζονται τις καταστάσεις ακόμα και όταν δεν έχουν στα χέρια τους το καλύτερο μονοθέσιο. Αντίθετα, ο Hamilton παρότι κάνει πολύ καλή δουλειά έχει ένα σούπερ μονοθέσιο.

Επίσης, μίλησε για τον Max Verstappen και τον Michael Schumacher, λέγοντας ότι ο Γερμανός ήταν ο πιο δυνατός πνευματικά οδηγός και απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, 14:35