Το Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια και σας καλεί να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό «Acropolis Rally Hall of Fame powered by betsson», ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο διαγωνισμός «Acropolis Rally Hall of Fame powered by betsson» περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες σας καλεί να ψηφίσετε τους κορυφαίους των κορυφαίων. Έλληνες οδηγοί – Ξένοι οδηγοί – Αγαπημένος συνοδηγός – Καλύτερη Ειδική Διαδρομή – Αγαπημένο αυτοκίνητο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δώρα που θα μοιραστούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση είναι:
•    50 διπλές προσκλήσεις για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 που θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 σε μέρος και ώρα που θα οριστεί από τον Διοργανωτή.

•    15 θέσεις σε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο 8 ωρών, ασφαλούς, οικονομικής οδήγησης και car control σε συνεργασία με την Driving Academy Θ. ΠΑΠΑΠΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης στο Μαρκόπουλο σε μέρα και ώρα που θα αποφασίσει ο διοργανωτής.

•    5 πλήρη σετ από το επίσημο Merchandise των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις τα οποία θα περιλαμβάνουν (1 jockey, 1 tshirt, 1 hoodie, 1 μπρελόκ, 1 κούπα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

•    10 συλλεκτικά λευκώματα των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις. (Η έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος προγραμματίζεται τον Αύγουστο 2023).

Για να λάβετε μέρος, απλά πατήστε ΕΔΩ και ψηφίστε. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης