ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του Λουκά Παπαλάμπρου

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Audi πρόσθεσε στο A1 αρκετό ύψος, του «φόρεσε» ένα πιο δυναμικό πακέτο και το λάνσαρε στην αγορά ως ένα μοντέρνο compact crossover με fun to drive χαρακτήρα.

Το A1 Citycarver, όπως ονομάζεται, απευθύνεται στους νεότερους οδηγούς, σε αυτούς που θέλουν να κινούνται με στυλ μέσα στην πόλη, να πραγματοποιούν εξορμήσεις στη φύση και να εξερευνούν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

 

Ξεχωριστό

Έντονα χρώματα στο αμάξωμα και ανθεκτικά προστατευτικά.

Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου, αυτό έχει αυξημένο ύψος κατά 4 εκατοστά. Φέρει μαύρα προστατευτικά στους θόλους των τροχών και χρωμιωμένα στους προφυλακτήρες. Δεν βρίσκει σε λακκούβες, περνά με άνεση τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος και πατάει σε χώμα χωρίς πρόβλημα.

Καίει γύρω στα 7 με 7,5 λτ./100 χλμ.Οι διχρωμίες του αμαξώματος και οι έντονες αποχρώσεις αναδεικνύουν το νεανικό του προφίλ. Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις επιβάτες, με το πορτμπαγκάζ να είναι αρκετά μεγάλο με βάση τις διαστάσεις του οχήματος, έχοντας όγκο 335 λίτρων.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον εξοπλισμό. Στη φαρέτρα του συναντάμε πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, υπηρεσίες συνδεσιμότητας και τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης.

 

Με 150 ίππους και αυτόματο 7άρι κιβώτιο

Το εσωτερικό του ακολουθεί το σύγχρονο lifestyle.

Στη χώρα μας, προσφέρεται στην έκδοση 35 TFSI. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.5 TFSI κινητήρας απόδοσης 150 ίππων και 250 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο S tronic 7. Προτείνουμε τη δεύτερη επιλογή, καθώς πραγματοποιεί γρήγορες και ομαλές αλλαγές και κάνει την οδήγηση, κυρίως μέσα στα αστικά κέντρα, πιο εύκολη.

Το μοτέρ κινεί με περίσσια άνεση το A1 Citycarver. Οι επιδόσεις είναι πολύ καλές, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες να κυμαίνεται μεταξύ 7 με 7,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά στην οδηγική του συμπεριφορά, χαίρεσαι πραγματικά να το οδηγείς. Το Citycarver κινείται ευέλικτα, είναι σβέλτο, funny και ξεχωριστό αισθητικά. Μπορείς να το εξατομικεύσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, να επιλέξεις μεταξύ διαφορετικών επενδύσεων, διακοσμητικών και πακέτων.

Οι τιμές ξεκινούν από 24.990 ευρώ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και από 27.620€ για το αυτόματο. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι στα 86 και 102€ αντίστοιχα.

 

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του A1 Citycraver 35 TFSI

 

 

H απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι αρκετά αυξημένη

Το σαλόνι μπορείς να το εξατομικεύσεις σύμφωνα με τα γούστα σου

 

Αυτό είναι το Audi των 598 ίππων

Η Audi πούλησε σε 3 μήνες πάνω από μισό εκατομμύριο αυτοκίνητα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης