Η ομάδα της Toyota που απαρτίζεται από τους Nasser Al Attiyah (Οδηγός) και Mathieu Baumel (συνοδηγός) κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο 2021 Rally of Morocco. Φέρνοντας έτσι την έκτη νίκη για τον Nasser στο Marocco, και την έβδομη για τον Mathieu. Παρότι ήταν ήδη το ποιό πετυχημένο πλήρωμα πλέον με την φετινή νίκη σφράγισαν την επιτυχία του για τα καλά.

Η φετινή νίκη είναι η πέμπτη συνεχόμενη συνολικά για την Toyota στο ράλι του Marocco με τους Nasser και Mathieu να κατακτούν τέσσερις φόρες την πρώτη θέση με το Toyota Hilux. Ενώ το 2019 στον ίδιο αγώνα η Toyota είχε κατακτήσει την πρώτη θέση με πλήρωμα τους Giniel de Villiers και Alex Haro. Δίνοντας τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Toyota από όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Nasser και Mathieu έδειξαν την ποιότητα τους από την αρχή κερδίζοντας 4 από τα 5 stages. Μπόρεσαν γρήγορα να αυξήσουν την διαφορά τους από τους υπόλοιπους στα τέσσερα πρώτα stages στα 11 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα σφραγίζοντας την νίκη του την τελική τους προσπάθεια στο πέμπτο και μικρότερο stage των 166 χιλιομέτρων αυξάνοντας την τελική διαφορά στα 15 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισαν ήταν ένα σκασμένο λάστιχο στη αρχές του πρωταθλήματος το οποίο και κατάφεραν να αντικαταστήσουν άμεσα.

Το 2021 Rally of Morocco συμπεριελάμβανε πέντε stages με συνολική απόσταση 1.510 χιλιόμετρα με την  συνολική απόσταση που κάλυψαν τα πληρώματα να υπολογίζεται στα 2.500 χιλιόμετρα. Η Toyota να κατάφερε να έχει τέσσερις θέσης από τις πέντε καλύτερες της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης