Θέλουν κλειστά στόματα στο νοσοκομείο Κορίνθου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, 17:31
Θέλουν κλειστά στόματα στο νοσοκομείο Κορίνθου

Τραγελαφικά πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, εν ετει 2020. Από τη μια ο Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής Νίκος Καμπάς καταγγέλει στο zougla.gr  ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν πληροί τις προδιαγραφές για τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση από τη Διοίκηση, και από την άλλη μια νοσηλεύτρια του ίδιου νοσοκομείου, επειδή εξέφρασε τις απόψεις της για το ίδιο θέμα, κλήθηκε σε απολογία.

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη καθημερινά να ανταπελξέλθουν στις δυσκολίες λόγω της πανδημίας. Να παράσχουν βοήθεια, να θεραπεύσουν αλλά και να μη νοσήσουν οι ίδιοι.

Μια νοσηλεύτρια λοιπόν που προσφέρει τις υπηρεσίες της 20 ολόκληρα χρόνια, τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη της ως εργαζόμενη που βιώνει εκ των έσω τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας και ως ελεύθερη πολίτης αυτής της χώρας που έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή της.

Όμως, φαίνεται πως δεν ήταν αρεστό, να μιλά μια απλή εργαζόμενη. Δεν έπρεπε να μιλήσει μάλλον για όσα έχει ήδη καταγγείλει στο zougla.gr ο Δ/ντής Καμπάς.Έτσι κλήθηκε σε απολογία ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου , Γρηγόρη Καρπούζη.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr για την υπόθεση η νοσηλεύτρια Γιώτα Καραβυζίνια:

 

Διαβάστε την καταγγελία της νοσηλεύτριας.Βεβαίως τα όσα καταμαρτυρεί είναι άξια διερεύνησης:

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, 17:40