Μία ανάσα από τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι Έλληνας και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είναι μεγάλης ηλικίας, ενώ χθες (23/11) έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων χωρίς όμως να προκύψει κάτι και αφέθησαν ελεύθεροι.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε λίγο μετά από τη φονική παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος, που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό του τροχαίου -Την χτύπησε, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν στη 1:20 τα ξημερώματα, η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δυο παρκαρισμένα οχήματα, και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα, όπου και έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης