Επίθεση δέχτηκε εξάχρονο αγόρι από αδέσποτο σκύλο στον Λαγκαδά, την ώρα που ετοιμάζονταν να εισέλθει στο σχολείο του, το 2ο δημοτικό σχολείο Λαγκαδά. Το αγόρι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς του εξάχρονου παιδιού, που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, καταγγέλλουν μέσω του lagadas.net την δημοτική αρχή για αδιαφορία στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, ενώ αναφορά του συμβάντος έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά και καταγγελία προς τον Δήμο Λαγκαδά. Ο μαθητής απέχει προς το παρόν από τα μαθήματα του, καθώς τα τραύματα είναι αρκετά βαθιά, ενώ υπέστη σοκ μετά το συμβάν.
Τα περιστατικά είναι συχνά, σύμφωνα με τα καταγγελόμενα.
Την περασμένη εβδομάδα σκύλος ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκε σε νεαρό κορίτσι, ενώ μαθητής του ΕΠΑΛ Λαγκαδά δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο που τον δάγκωσε στον επαρχιακό δρόμο Λαγκαδά – Λαγυνών. Χθες, 15χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση από άγριο σκύλο στην περιοχή της Μητρόπολης Λαγκαδά.

Οι καταγραφές στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά είναι συνεχείς από ανθρώπους όλων των ηλικιών που αναφέρουν αναίτιες επιθέσεις σκύλων στην πόλη του Λαγκαδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης