Αυτοί είναι οι ληστές των παραλιών στα νότια προάστια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017, 13:37
Αυτοί είναι οι ληστές των παραλιών στα νότια προάστια
Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Παρασκευή από την αστυνομία τις φωτογραφίες δύο ανδρών που συνελήφθησαν στις 23-8-2017 για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Οι εν λόγω δράστες είχαν εντοπιστεί στην περιοχή του Αλίμου και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος δύο σακίδια πλάτης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές του τρέχοντα μήνα, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών από πλαζ στο Παλαιό Φάληρο, στον Άγιο Κοσμά, στο Ελληνικό, στον Άλιμο, στη Βούλα, στη Βάρκιζα και στην Βουλιαγμένη.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο ληστών:

SKAFF  FOUAD του CHARBEL και της SUZY γεννηθέντα στις 27-3-1981 στο Λίβανο
 OBEID  SIZAR του ABDOLAH και της HASSUM γεννηθέντα στις 1-4-1991 στη ΣυρίαΤελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017, 13:39