Νεκρή, στο υπνοδωμάτιό της, σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεαρή, με την Αστυνομία να διερευνά φόνο εκ προμελέτης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Ουκρανή, ηλικίας 35 ετών, την οποία εντόπισε νεκρή μια φίλη της, γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της φίλης της, την οποία εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, είχε ραντεβού με τον 25χρονο στις 20:00 του Σαββάτου για τρεις ώρες, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση. Όταν οι ώρες παρήλθαν και το θύμα δεν έδινε σημεία ζωής, η φίλη της αποτάθηκε στο διαχειριστή του συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Γερμασόγεια, όπου διέμενε. 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη. Έφερε πλαστικό καλώδιο και ύφασμα πέριξ του λαιμού της, ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο στόμα, ενώ έφερε και τραύμα στο πρόσωπο, καθώς και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Ήταν ημίγυμνη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, ενώ κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή. Από τις πρώτες ενδείξεις, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 35χρονης Ουκρανής αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τεκμήρια, που εντοπίστηκαν στην σκηνή, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου Τούρκου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ο 25χρονος δράστης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 35χρονης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίσει τις έρευνες και διερευνά υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης.

Μαρτυρίες και τεκμήρια

Για την υπόθεση λαμβάνονται ήδη καταθέσεις, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκε αριθμός σημαντικών τεκμηρίων προς εξέταση.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι το ραντεβού της άτυχης κοπέλας με τον 25χρονο κλείστηκε μέσω άλλου προσώπου. Τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, καθώς και ο τρόπος που δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα, δείχνουν ότι ο δράστης μετέβη προετοιμασμένος στο διαμέρισμα της και αποφασισμένος να διαπράξει έγκλημα.

Οι ανακριτές στρέφουν την προσοχή τους στην εξασφάλιση στοιχείων σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν, την ώρα άφιξης του φερόμενου δράστη στο σημείο και τι ενδεχομένως συνέβη μεταξύ τους.

Η άτυχη κοπέλα ήρθε στην Κύπρο το 2022, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Με πληροφορίες από reporter.com.cy και cyprustimes.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης