Στην… αδρεναλίνη του, που ανέβηκε (!), απέδωσε ο γνωστός τράπερ Thug Slime το αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες, στο οποίο πρωταγωνίστησε στον Κολωνό. «Ήμουν σε αδρεναλίνη, σε άσχημη κατάσταση. Ήταν λάθος… Φοβήθηκα γιατί το θύμα είχε χτυπήσει τον κολλητό μου και έναν φίλο μου». Με τα λόγια αυτά προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος τράπερ γιατί τράβηξε μαχαίρι, με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

«Μετανιώνω γι’ αυτό που έγινε. Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ – δεν είναι εδώ η θέση μου. Δεν έγινε σκόπιμα, απλώς έγινε», είπε στο Αυτόφωρο, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί μαζί με τους τρεις συγκατηγορουμένους του, ρίχνοντας το φταίξιμο για το επεισόδιο… στο θύμα. «Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει αυτό», είπε για να εισπράξει την «πληρωμένη» απάντηση του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εισαγγελέας: Εγώ, αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλώς φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλώς πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο, θα το κάνετε ξανά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και έναν φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη, σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δεν θα το κάνουμε ξανά. Το έχουμε πει μεταξύ μας: ήταν λάθος. Θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ, αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε! 

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι. 

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λέτε. Πήγατε και τον βρήκατε – δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλο τα υλικό από τις κάμερες. Δεν φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει, κύριε εισαγγελέα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, πάντως, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την αναβολή της δίκης τους για τις 24 Νοεμβρίου, προκειμένου να κληθεί το θύμα για να καταθέσει. Το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλει τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και σε έναν ακόμα συγκατηγορούμενό του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα, καθώς και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορουμένους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης