Είναι ξεκάθαρο. Αν ο υπουργός Υγείας και το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ εγκρίνουν τη μετάβαση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη για θεραπεία, το παιδί θα σωθεί. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θεραπεία με ενέσιμο σκεύασμα στην Αμερική είναι εγκεκριμένη από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων, τον περίφημο FDA. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η θεραπεία αυτή είναι επιστημονικά θεμελιωμένη με αναλύσεις, εργαστηριακά πειράματα, μελέτες και άρα με δημοσιεύσεις που καταχωρούνται στη διεθνή βιβλιογραφία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις μιας γραφειοκρατίας, η οποία δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί σε κοινωνικά αποδεκτή και ανθρώπινα ανεκτή βάση αυτήν την υπόθεση.

Πρόκειται, επίσης, για μία ανεύθυνη πολιτικά και κοινωνικά συμπεριφορά του αρμόδιου υπουργού Βασίλη Κικίλια, ο οποίος κλείνει μάτια και αφτιά μπροστά στην εξόφθαλμη απανθρωπιά του γραφειοκρατικού μηχανισμού που χρησιμοποιείται και ως άλλοθι.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ μίλησε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αποκαλύπτοντάς του το παρασκήνιο της υποκρισίας που κυριαρχεί όχι μόνον στην πολιτική και κρατική γραφειοκρατία των αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και στην ίδια τη δημοσιογραφία. Δημοσιογράφοι και καναλάρχες υπακούουν στις τηλεφωνικές εντολές άνωθεν για να «πνίξουν» το θέμα, όπως καταδεικνύεται από τις πράξεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ. Η θεραπεία μπορεί να παρασχεθεί μόνον έως την ηλικία των 24 μηνών. Ο μικρός Παναγιώτης είναι ήδη 18 μηνών. Ο χρόνος κυλά αμείλικτος. Δεν υπάρχουν περιθώρια.

Δείτε τη συνέντευξη του πατέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

Διαβάστε επίσης: 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης