Ένα πιστόλι μάρκας usp, που συνήθως χρησιμοποιούν αστυνομικοί, ήταν το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 20χρονου ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα υστέρα από καταδίωξη στο Νέο Κόσμο.

Όπως διαπιστώθηκε ο σειριακός του αριθμός ήταν ξυσμένος με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Στο ερώτημα που καλούνται τώρα να βρουν απάντηση οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πως βρέθηκε στα χέρια του νεαρού, φωτογραφία του οποίου εξασφάλισε η zougla.gr. Το είχε κλέψει ο ίδιος ή έφτασε στα χέρια του μέσω τρίτου;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, φωτογραφία – ντοκουμέντο που παρουσιάζει η zougla.gr, δείχνει ότι πριν την ληστεία στο ταχυφαγείο γνωστής αλυσίδας στο Παλιό Φάληρο, οι δράστες είχαν ληστέψει και ένα πρατήριο καυσίμων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Έφτασαν στο πρατήριο της οδού Θεομήτορος με ένα μηχανάκι και προσποιήθηκαν τους πελάτες. Όταν έβαλαν βενζίνη, απείλησαν τον υπάλληλο και του πήραν όλες τις εισπράξεις της βραδιάς. Μάλιστα, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν ώστε να τον τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο. Φεύγοντας, άρπαξαν το αυτοκίνητο με τις γαλλικές πινακίδες το οποίο είχε αφήσει στο πρατήριο ένας πελάτης και κατευθύνθηκαν προς το Παλιό Φάληρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν αν ο 20χρονος και ο συνεργός του, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, έχουν εμπλακεί και σε άλλες παράνομες πράξεις. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης