Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται να διερευνήσει την παρουσία των δύο αστυνομικών οι οποίοι φέρονται να ήταν μάρτυρες στο περιστατικό της δολοφονίας του επιχειρηματία, στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο αστυνομικοί ήταν εκτός υπηρεσίας και παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας μάλιστα φέρεται να πυροβόλησε κατά των εκτελεστών με το πιστόλι του, χωρίς να γνωρίζει εάν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς, κάτι που θεωρείται μάλλον απίθανο.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Βέβαια αυτό θα διευκρινιστεί από τη βαλλιστική εξέταση που γίνεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης