Βίντεο -Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας
Επιμέλεια: Έλενα Καραθάνου – Χρήστος Μαζάνης 

Δολοφονημένη βρέθηκε μία γυναίκα ηλικίας 50 ετών στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα βρέθηκε δεμένο στο δωμάτιό του. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι της γυναίκας ήταν άνω κάτω, είτε γιατί ο δράστης ή οι δράστες έψαχναν κάτι είτε για να αποσυντονίσουν τις Αρχές. Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα ηλικίας 50 ετών, βρέθηκε δολοφονημένη από συγγενικό της πρόσωπο που έφτασε στο διαμέρισμα το βράδυ της Παρασκευής.Το θύμα είχε μία 15χρονη κόρη η οποία έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή αλλά και από τους Αστυνομικούς οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο του εγκλήματος, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης πως το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μιλώντας στο zougla.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως  η άτυχη γυναίκα είχε οικονομικά προβλήματα αλλά και προστριβές με την κόρη της.

 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πολυκατοικία όπου συνέβη του έγκλημα:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης