Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τρία μικρά κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών που εξαφανίστηκαν την Κυριακή από την Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα τρία κορίτσια εθεάθησαν τελευταία φορά στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν και έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας. Οι ανήλικες βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία COVID-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Ιωάννα-Μαρία (ον.) Μ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης