Σε ιδιαίτερα εντατικούς ελέγχους έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την ανάσχεση της διασποράς του Covid-19. Αυτό συμβαίνει ενώ η χώρα μας έχει μπει σε νέο, αυστηρό lockdown, με στόχο τον γρήγορο περιορισμό της πανδημίας ενόψει και της εκ νέου λειτουργίας των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, οι αστυνομικοί διενεργούν αυστηρούς ελέγχους, σταματώντας όλα τα διερχόμενα οχήματα σε κομβικά σημεία της πόλης, για να βεβαιωθεί πως τηρούνται τα μέτρα και πως υπάρχουν οι κατάλληλοι λόγοι μετακίνησης ώστε να δικαιολογούν την κίνηση στον δρόμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κλείσει πολλούς δρόμους με μπλόκα, τοποθετώντας μάλιστα κώνους στη μέση του δρόμου, και σταματάει όλους τους οδηγούς για να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι. Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πολλά σημεία, όπως στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην κάθοδο της Κηφισίας με Πανόρμου. 

Σε κάθε μπλόκο βρίσκονται 2 ή 3 περιπολικά οχήματα και 6-7 αστυνομικοί και ελέγχουν κάθε πολίτη που περνάει από σημεία εισόδου και εξόδου στην πόλη, ακόμα και μηχανάκια διανομέων αλλά και ταξί. 

Δείτε βίντεο που καταγράφει τους ελέγχους για τα μέτρα στη λεωφόρο Κηφισίας, στο γηροκομείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δείτε φωτογραφία από τους ελέγχους στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στο Χίλτον:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης