Εκτός διαδρόμου βρέθηκε αεροσκάφος της Olympic Air στο αεροδρόμιο Μήλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 17:48
Εκτός διαδρόμου βρέθηκε αεροσκάφος της Olympic Air στο αεροδρόμιο Μήλου

Λαχτάρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα – Μήλος με το αεροπλάνο να βγαίνει από τον διάδρομο και να προσγειώνεται σε χωράφι.

Όπως αναφέρει το milosvoice.gr, περίπου στις 15:30 κατά την προσγείωση ,το αεροπλάνο της Olympic Air βγήκε ξαφνικά εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Οι 20 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το αεροπλάνο δεν έχει υποστεί ζημιές και πρόκειται να αναχωρήσει πολύ σύντομα για το «Ελ. Βενιζέλος».

Ανακοίνωση σχετικά με την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο

Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 19:08