Δύο άνδρες που παρουσιάστηκαν σαν πελάτες στο υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των στελεχών του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει, σε αυτή τη φάση των ερευνών, όλη την προσοχή επάνω τους, θέλοντας να διαπιστώσουν αν ήταν οι άνθρωποι που διέρρηξαν τις θυρίδες. Μελετούν το βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα του υποκαταστήματος, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να βεβαιώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι δύο άνδρες έφτασαν μέχρι τον χώρο όπου βρίσκονται οι θυρίδες και κατάφεραν, με άγνωστο τρόπο, να προχωρήσουν στο εσωτερικό. Εκεί, σύμφωνα και με την αυτοψία που έγινε στον χώρο, διέρρηξαν μια θυρίδα που ανήκει σε ιδιώτη, ενώ τέσσερις θυρίδες ήταν άδειες και διαθέσιμες από την τράπεζα για χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες που φορούσαν μάσκα χειρουργική για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους έφυγαν σαν κύριοι από την τράπεζα χωρίς κανείς εκείνη τη στιγμή να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας το διαπίστωσαν λίγο αργότερα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι στον χώρο όπου βρίσκονται οι θυρίδες δεν επιτρέπεται η παρουσία κάμερας, για ευνόητους λόγους. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πραγματικό περιεχόμενο κάθε θυρίδας. Από τις Αρχές τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά τα πραγματικά περιστατικά, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση από τη διοίκηση της τράπεζας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης