Zougla Newsroom 

Τον απόλυτο τρόμο σε παραλία του Ωρωπού έζησε χθες το μεσημέρι μια γυναίκα. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχτηκε επίθεση από έναν 25χρονο Πακιστανό ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει, μέρα μεσημέρι. Η 69χρονη ενημέρωσε τις Αρχές σχεδόν κλαίγοντας, περιγράφοντας στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού τι είχε συμβεί όταν είχε πάει για μπάνιο στην παραλία «Κάμπος» της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπήκα στη θάλασσα και κατάλαβα ότι ο νεαρός με ακολούθησε. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα και θορυβημένη βγήκα έξω από την θάλασσα. Με ακολούθησε και εκείνος ενώ εγώ ετοιμαζόμουν να ανέβω στο ποδήλατο μου και να φύγω. Τότε με άρπαξε και με πέταξε πάνω σε ένα παγκάκι. Μου έβγαλε το κάτω μέρος του μαγιό ενώ το ίδιο έκανε και αυτός με το δικό του. Σώθηκα χάρη σε ένα αυτοκίνητο που πλησίαζε εκείνη την στιγμή και άκουσε τις φωνές μου» φέρεται να είπε η έντρομη γυναίκα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, η 69χρονη είχε τραυματιστεί από την επίθεση που δέχτηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Το θύμα της επίθεσης εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος βεβαίωσε ότι είχε εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. 

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για τον νεαρό ο οποίος απομακρύνθηκε από την παραλία με ένα… πατίνι. Όμως στις Αρχές έφτασαν και δύο ακόμα καταγγελίες που αφορούσαν παραλίγο επιθέσεις σε βάρος δύο γυναικών την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γυναίκες, «κάποια στιγμή, και πάλι μεσημεριανές ώρες, αντιλήφθηκαν έναν νεαρό να τις ακολουθεί στον δρόμο και η συμπεριφορά του ήταν κάπως περίεργη. Τότε αναγκάστηκαν να χαθούν μέσα στον κόσμο ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα». Οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή του νεαρού με το πατίνι έκαναν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή μέχρι που τον εντόπισαν. Η 69χρονη τον αναγνώρισε ενώ όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός ήταν μόλις τρεις μέρες στη χώρα μας έχοντας τουριστική βίζα και χωρίς να μιλά καθόλου ελληνικά. Συνελήφθη και σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης