Zougla Newsroom

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου ο γνωστός κλινικάρχης και υπεύθυνος των ψυχιατρικών μονάδων «Σινούρη» και «Γαλήνη» Κωνσταντίνος Κανέλλας έπειτα από καταγγελία 24χρονης ιατρού της κλινικής του για απόπειρα βιασμού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο της ιατρού στην κλινική «Σινούρη», σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο πατέρας της στην κάμερα της «Zούγκλας».

Ο Κωνσταντίνος Κανέλλας εισήλθε στο γραφείο, την τράβηξε και επιχείρησε να τη φιλήσει και στη συνέχεια να τη στριμώξει, αλλά η νεαρή γιατρός κατάφερε να απομακρυνθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

Στην κλινική έσπευσαν αμέσως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προσήγαγαν τον κλινικάρχη στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, όπου παρέμενε μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής καταθέτοντας. Στο Τμήμα οδηγήθηκε και η νεαρή γιατρός, όπου και αυτή μέχρι αργά το απόγευμα κατέθετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ο εισαγγελέας υπηρεσίας έκρινε ότι ο καταγγελλόμενος πρέπει να κρατηθεί στον ΑΤ Κηφισιάς.

To zougla.gr έξω από το ΑΤ Κηφισιάς όπου καταθέτει ο κλινικάρχης και η καταγγέλλουσα

Στην κάμερα της «Ζούγκλας» μίλησε ο πατέρας της καταγγέλλουσας, ο οποίος περιγράφει τα γεγονότα:

 

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο προκαλεί έντονο προβληματισμό διότι αφορά κλινικάρχη και μάλιστα υπεύθυνο πολύ γνωστών ψυχιατρικών δομών.

Το zougla.gr έξω από την κλινική Σινούρη (απόγευμα Παρασκευής) όπου συνέβη το περιστατικό

Είναι πολύ πιθανό, μετά τη θαρραλέα συμπεριφορά της νεαρής γιατρού, να αποκαλυφθούν κι άλλες πτυχές, άγνωστες μέχρι τώρα, που αφορούν τον πρωταγωνιστή αυτής της απεχθούς ιστορίας.

Μιλάμε για δύο από τις γνωστότερες ψυχιατρικές μονάδες του ιδιωτικού τομέα στην πρωτεύουσα.

Το βράδυ της Παρασκευής ο συνήγορος υπεράσπισης του Κωνσταντίνου Κανέλλα έστειλε στο zougla.gr, την παρακάτω επιστολή: 

«Προ ολίγων ωρών και συγκεκριμένα στις 17:26 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας συκοφαντικό δημοσίευμα, παραβιάζοντας ευθέως τόσο το τεκμήριο της αθωότητας όσο και τη μυστικότητα της ποινικής προδικασίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Κανέλλας φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ιατρό της κλινικής Σινούρη, συνοδεύεται δε από βίντεο με δυσφημιστική επίσης δήλωση συγγενικού της προσώπου όπου αναπαράγεται το ως άνω αναληθές περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι κατά τον κ. Κανέλλα η συγκεκριμένη ιατρός αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε συγκεκριμένες εργασιακές υποδείξεις σχετιζόμενες με την τήρηση υγειονομικών κανόνων σχετιζόμενες με την COVID -19 και ήδη της είχαν ανακοινωθεί οι σχετικές αποφάσεις  της Διοίκησης της Κλινικής

Επειδή τόσο κατά της συγκεκριμένης Ιατρού όσο και του συγγενικού της προσώπου έχουν υποβληθεί οι σχετικές εγκλήσεις και περί ψευδούς καταμηνύσεως

Επειδή σε κάθε περίπτωση η επιλεκτική ή μονομερής παρουσίαση από μέρους σας του ζητήματος πέραν της ανακρίβειας και αναλήθειας όσο και του συκοφαντικού του αποτελέσματος παραγνωρίζει την μυστικότητα της εν εξελίξει ποινικής προδικασίας όσο και το τεκμήριο αθωότητας, ακολουθείται δε από δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων

Για όλους τους ανωτέρω λόγους ζητώ την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος από την ιστοσελίδα σας. 

Αθήνα, 31.12.2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του Κ. Κανέλλα
Ιωάννης Ν. Βουγιούκας 
Δικηγόρος Αθηνών
(ΑΜ ΔΣΑ 27109)»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης