Κανείς δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη δεύτερη σορό που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Euroferry Olympia, καθώς οι συγγενείς των αγνοουμένων που έσπευσαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δήλωσαν πως δεν ανήκει σε δικό τους άνθρωπο.

To «Euroferry Olympia» βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου γίνεται μεγάλη επιχείρηση από Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ για να βρεθούν οι αγνοούμενοι οδηγοί, ενώ στο σημείο βρίσκονται και περίπου 30 συγγενείς των οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικάζεται πως το πτώμα ενδεχομένως να ανήκει στον Τούρκο οδηγό, καθώς δεν υπάρχει κάποιος συγγενής του στην περιοχή, ή πρόκειται για μετανάστη που είχε μπει κρυφά στο πλοίο.

Η σορός του άτυχου άνδρα, που εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο μέρος του δεύτερου καταστρώματος,  μεταφέρθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όπου θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Mετά και την τραγική ανακάλυψη του απογεύματος της Τετάρτης, οι αγνοούμενοι πλέον είναι εννιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής είχε εντοπιστεί ο πρώτος νεκρός επιβάτης του πλοίου. Επρόκειτο για τον 58χρονο Έλληνα οδηγό Ευάγγελο Μαλεσιάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης