Με παιδικές φωνές γέμισε το απόγευμα ο προαύλιος χώρος του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, όπου έγινε η φωταγώγηση του φυτεμένου χριστουγεννιάτικου δένδρου. Τα παιδιά στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στο στρατόπεδο Παπάγου, είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να κάνουν βόλτα με τραινάκι, bungee τραμπολίνο, να γευθούν ποπ κορν και μαλλί της γριάς ενώ η διακλαδική μπάντα του στρατεύματος έπαιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 

Ο παρευρισκόμενος υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προέτρεψε να βγάζουμε τον καλό μας και όχι τον κακό μας εαυτό, διότι έτσι δεν φοβόμαστε τίποτε. Παράλληλα αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτούς τους “περίεργους καιρούς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις τους και να αισθάνονται ασφαλείς” τόνισε. Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, την ψυχή των οπλικών συστημάτων και διαβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες θα συνεχισθούν το νέο έτος, σε όλους τους τομείς.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ευχήθηκε υγεία και αγάπη, και “εκτίμησε” ότι ο Αγιος Βασίλης θα φέρει, όχι μόνο πολλά αλλά και σημαντικά “δώρα” στον τομέα των εξοπλισμών το νέο έτος.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο, με τα παιδιά να μετρούν αντίστροφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων: Ο αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης (ΓΕΣ), ο αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης (ΓΕΝ) και ο αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς (ΓΕΑ). 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης