Χθες βράδυ διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Προσπαθώντας να καλυφθούν οι άνθρωποι αυτοί για τα λάθη, τις παραλείψεις ή την άγνοιά τους, συνέταξαν ένα απαράδεκτο κείμενο χωρίς αναφορά στον ακριβή χρόνο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε.

Έχασαν πολύτιμο χρόνο. Εάν κάτι τέτοιο συνέβη από άγνοια-ανευθυνότητα των Αρχών ή στοχευμένα, αυτό θα το αναδείξει η έρευνα η οποία φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσει από κάποιον υψηλόβαθμο εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία, ωστόσο, που έχουμε στα χέρια μας είναι συντριπτικά. Υπάρχουν ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν άμεσα: Ποιος έδωσε εντολή να σταλεί δείγμα ούρων στην Ελβετία εκπρόθεσμο (μετά από 18 ώρες) για την ανίχνευση του χαπιού βιασμού GHB από τη στιγμή που στην Κρήτη υπάρχει υπερσύγχρονο εργαστήριο; Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, το GHB ανιχνεύεται στο αίμα από 4 έως 6 ώρες, επομένως το χρονικό αυτό παράθυρο είχε χαθεί για τη Γεωργία, αφού το ύποπτο ποτό το είχε πιει περίπου στις 3 τα ξημερώματα και στην Αστυνομία έφθασε στις 12 το μεσημέρι, ενώ στα ούρα ανιχνεύεται από 6 έως 12 ώρες, που σημαίνει ότι μέχρι τις 15.00 της ίδιας ημέρας έπρεπε να έχει ληφθεί το δείγμα ούρων, κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Δεν ήταν, όμως, μόνον αυτό. Τα αστυνομικά όργανα όχι μόνον χρονοτριβούσαν παίρνοντας κατάθεση από τη Γεωργία, αλλά την έστελναν σε τέτοια κατάσταση να βρει φαρμακείο και να αγοράσει η ίδια τους ουροσυλλέκτες! Φανταστείτε έναν άνθρωπο συγχυσμένο, σε κατάσταση-σοκ με εμετούς και ιλίγγους να ψάχνει σε ημέρα αργίας της Πρωτοχρονιάς εφημερεύον φαρμακείο! Το έκανε κι αυτό η ηρωική Γεωργία, για να κατορθώσουν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να εξασφαλίσουν το δείγμα ούρων στις 10 το βράδυ, με λίγα λόγια. Αργία Πρωτοχρονιάς ο θάνατος του επιτελικού κράτους.

Κάποιοι αστυνομικοί νυσταγμένοι εκτός τόπου και χρόνου και ένας ιατροδικαστής ανύπαρκτος. Εμφανίστηκε μετά από 48 ώρες δίνοντας οδηγίες από το τηλέφωνο επειδή διαμαρτυρήθηκε το θύμα του βιασμού. Ο ίδιος ήθελε να την εξετάσει μετά από τρεις ημέρες! Η Γεωργία δεν ήταν η κόρη του Μητσοτάκη ή του Τριανταφυλλόπουλου. Ήταν η Γεωργία του Λαγκαδά που ξαφνικά έγινε η Γεωργία όλης της Ελλάδας και τώρα μπορούν μόνο να τρέμουν μπροστά της και να ντρέπονται. Όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στη χειρότερη η χώρα μας κινδυνεύει να ανακηρυχθεί σε Δημοκρατία του αναψυκτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας αφήνω στα μάτια της και στη δική της φωνή. Η δική μου περισσεύει…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης