Ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης ενημέρωσε τον διοικητή της 6ης Υγιεινομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

«Παραμένω στη θέση μου, και αν τυχόν μου ζητηθεί η θέση μου για ζητήματα, θα καταθέσω ξανά», δήλωσε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τον αν ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές σχετικά με το τι γινόταν και τη στάση της μητέρας, ο κ. Ηλιάδης είπε όλο σημασία «Δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού. Έχω εξηγήσει στην κυρία ανακρίτρια πού ακριβώς έχουμε απευθυνθεί», χωρίς να θελήσει να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, ο κ. Ηλιάδης είχε πει: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ό,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς, η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη».

Οι δηλώσεις του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Πηγή: pelop.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης