Συνολικά 17 άνθρωποι στο Ισραήλ έχουν διαγνωσθεί με κορωναϊό και περίπου 70.000 περισσότεροι βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι.

Ένας από τους διαγνωσθέντες με τον ιό είναι και ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε το γκρουπ των Ελλήνων ταξιδιωτών στο Ισραήλ και την Αίγυπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ένας από τους Έλληνες ταξιδιώτες, όπως και η σύζυγός του, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου είναι 38 ετών από την ανατολική Ιερουσαλήμ και νοσηλεύεται με πνευμονία στο νοσοκομείο Poriya στο Tiberias.

Σύμφωνα με τον διευθυντή μολυσματικής νόσου του νοσοκομείου, ο άνδρας είναι σε σταθερή κατάσταση και έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασής του. Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο οδηγός ταξίδεψε πρόσφατα με μια ομάδα προσκυνητών από την Ελλάδα, 21 από τους οποίους είχαν διαγνωσθεί με κορωνοϊό όταν επέστρεψαν στη χώρα τους στις 27 Φεβρουαρίου. Η ομάδα είχε κάνει στάσεις στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και την Αίγυπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, το Υπουργείο Τουριστικής Παλαιστινιακής Αρχής δήλωσε ότι έκλεισε την εκκλησία της Βηθλεέμ την Τετάρτη λόγω ανησυχίας για τον κορωνοϊό, αφού έγινε αντιληπτό ότι οι Έλληνες προσευχήθηκαν στην περιοχή. Το Υπουργείο δεν είπε πόσο θα παραμείνει σε ισχύ η εντολή κλεισίματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης