Τρεις γυναίκες είναι τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους. 

Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας βρισκόταν στη σάλα ενώ η σύζυγός του ήταν με τις δύο μαγείρισσες στην κουζίνα. Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα ήταν ανοιχτές, υπήρχε δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η καινούργια φιάλη έχει διαρροή, ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας και έγινε η έκρηξη.

 

 

 

 Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και 8 πυροσβέστες.

 

 

 

Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες. To Σάββατο ήταν ημέρα γιορτής για την Καλαμάτα -της Υπαπαντής- και η πόλη ήταν γεμάτη από επισκέπτες,

Βίντεο-φωτογραφίες: messinialive, tharrosnews, eleftheriaonline

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης