Τον Γολγοθά που βίωσε ο Γ.Γ, πατέρας μιας 16χρονης, μέσα στο ΑΤ Μενιδίου περιγράφει ο ίδιος στη «Ζούγκλα».

Μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εξηγεί μεταξύ άλλων πως η αιτία του να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο κρατητήριο ήταν η προσπάθεια να μπορέσει να πάρει την ανήλικη κόρη του πίσω από το σπίτι στο οποίο συζούσε με ένα ενήλικο αγόρι και τους γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κόρη μου είναι ανήλικη και έχει μια σχέση με έναν 19χρονο.  Παρόλο που δεν συμφωνούσαμε στην αρχή η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη. Τα περισσότερα τα ομολογούσε στη μητέρα της. Υπήρχαν στιγμές που το αγόρι της την χτυπούσε που την έβριζε που την μείωνε. Η ψυχολόγος μας έλεγε το παιδί να το απομακρύνουμε και να μην συνεχιστεί αυτή η σχέση αλλά κάναμε υπομονή. Με τον τρόπο μας προσπαθούσαμε», λέει και προσθέτει:

«Εδώ και περίπου 10 ημέρες στο σπίτι δεν ερχόταν καθόλου. Έμενε στο σπίτι του παιδιού. Οι γονείς του παιδιού το γνώριζαν. Ο καιρός περνούσε. Την είδε κάποια στιγμή η μητέρα της και μου είπε… εάν την έβλεπες είναι άλλο παιδί. Το πρόσωπό της, τα μάτια της. Της είπε να έρθει σπίτι και αυτή αρνήθηκε. Πήραμε τη μητέρα του αγοριού της να μιλήσουμε. Της είπα… θέλω το παιδί μου γιατί εάν έρθω εκεί θα γίνει χαμός. Μας είπε όχι και μας έβρισε. Πήγα εκεί έγινε φασαρία. Πήγε να με σπρώξει ο πατέρας του παιδιού και λογομαχήσαμε.

Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία, ήρθαν γρήγορα. Τους εξήγησα τι συμβαίνει, πήγα να πάρω το παιδί από το χέρι, επενέβησαν οι Αστυνομικοί, αφήνιασα, έγινα άλλος άνθρωπος, άρχισα να ωρύομαι, με πέταξαν κάτω και μου έβαλαν χειροπέδες. Προσπάθησαν και με το ζόρι με έβαλαν στο περιπολικό. Με χτύπησαν κατά λάθος με τις χειροπέδες κατά τη στιγμή της σύλληψης. Οι αστυνομικοί με έβριζαν μέσα στο περιπολικό και μου κοπάνησαν δύο μπουνιές. Τους είπα ότι έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας και τότε σταμάτησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια με πήγαν στο ΑΤ Μενιδίου  και με έβαλαν σε κελί με τις χειροπέδες. Φώναζα πονάω πονάω αλλά κανείς δεν ερχόταν. Κάποια στιγμή είδα καπνό. Φώναξα, λιποθύμησα και με έβγαλαν έξω οι αστυνομικοί. Μου έβγαλαν τις χειροπέδες. Αργότερα άνοιξα τα μάτια μου, συνήλθα και με έβαλαν σε ένα άλλο κελί με μετανάστες. Η γυναίκα μου πήγε στο γραφείο ασφαλείας να δώσει κατάθεση για αρπαγή ανηλίκου. Απ’ όσο γνωρίζω πήγαν όλοι τους αυτόφωρο. Η σύλληψη όμως παρόλο που έγινε στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας, εγώ ενημερώθηκα την επόμενη ημέρα το πρωί εάν επιθυμώ να δώσω κατάθεση ή να ενημερώσω τον δικηγόρο μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης