Συνεχίζεται… κανονικά η περιβαλλοντική επιβάρυνση της γραφικής παραλίας «Αγάπη» στο Λουτράκι, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, εξαιτίας των δραστηριοτήτων φορτεκφορτώσεων επιβλαβών υλικών στο λιμανάκι της περιοχής.

Το θέμα είχε αναδείξει από τα τέλη Αυγούστου το zougla.gr, όμως φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αντιθέτως η κατάσταση βαίνει προς το χειρότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μας αναφέρουν αναγνώστες-κάτοικοι της περιοχής:

Η κατάσταση εδώ είναι αφόρητη! Από το άρθρο σας στις 26/08/2020, «Η παραδεισένια παραλία της Αγάπης στο Λουτράκι μετατράπηκε σε περιβαλλοντική βόμβα», ένα άρθρο που είχατε κλείσει με τη φράση «Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον», και μέχρι σήμερα, όπου η «βόμβα είναι στα όρια της να εκραγεί», υποφέρει το περιβάλλον, υποφέρουμε κι εμείς μαζί του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζεται η ρύπανση της θάλασσας με τις τρύπιες δαγκάνες των γερανών να διαχέουν τα υλικά από το αμπάρι του πλοίου, στη θάλασσα, στην προβλήτα και κατόπιν στις καρότσες των φορτηγών που περιμένουν ουρές, φράζοντας τον μοναδικό δρόμο εισόδου και εξόδου του οικισμού.

Συνεχίζεται η ρύπανση του αέρα με τα  χημικά και το θειάφι να παρασύρονται και να διασπείρονται παντού προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα και κνησμό στα μάτια των κατοίκων.

Συνεχίζεται η ηχορύπανση! Όλο το βράδυ με τις μηχανές των πλοίων και από τα ξημερώματα έως και τη νύχτα με δεκάδες φορτηγά να πηγαινοέρχονται και να κορνάρουν, 2 τεράστιους γερανούς και μια μπουλντόζα να δουλεύουν παράλληλα με τις μηχανές του καραβιού.

…και ενώ εμείς υποφέρουμε, οι αρμόδιοι κωφεύουν… 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης