Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Λεκάνη Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 56χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη 32χρονη σύζυγό του και το ηλικίας περίπου 1 ετών παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, καθώς είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διαφωνούσε σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Η γυναίκα, η οποία ήταν ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 56χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής, παρέσυρε με διάφορα προσχήματα μητέρα και παιδί σε ένα μαντρί όπου διατηρούσε το κοπάδι του και είχε κρυμμένη την κυνηγετική του καραμπίνα.

Κανείς δεν ξέρει τι συζήτησε το πρώην ζευγάρι, όμως ξαφνικά ο 56χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το άτυχο μωράκι, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στην 31χρονη! Αμέσως μετά, αυτοπυροβολήθηκε γράφοντας τον επίλογο μιας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας.

Οι κάτοικοι στην περιοχή γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν όσα έμελλε να συμβούν.

 

Το σπίτι που εκτυλίχθηκε το έγκλημα είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης