Καταστροφές έφερε στην Κέρκυρα ο «Μπάλλος», η νέα κακοκαιρία με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την έντονη βροχόπτωση.

Κέρκυρα – Μεσσογγή (

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πηγή video: Ράδιο Έγριπο)

 

Έπεσε το τοιχίο στο Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μια σοβαρή ζημιά επέφερε η κακοκαιρία που πλήττει την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, έπεσε το τοιχίο στο Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού από την πλευρά του Ορφέα. Ευτυχώς, δεν έχουν παρατηρηθεί άλλες ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται κοντά στο σημείο του ατυχήματος. Ωστόσο, σίγουρα το συγκεκριμένο συμβάν γεννά ανησυχία για την περιοχή.

Πλημμύρες στη Σπηλιά

Με «Μπάλλο» ή χωρίς, η περιοχή της Σπηλιάς πλημμυρίζει πάντα! Και σήμερα το πρωί τα νερά ξεχείλιζαν από το φρεάτιο, ενώ ο κόσμος δεν μπορούσε να περάσει.

Μα σημειώσουμε ότι ύστερα από λίγη ώρα συνεργείο της ΔΕΥΑΚ βρέθηκε στο σημείο.

Πλημμύρες δρόμων 

Καταπτώσεις βράχων σημειώνονται σε πολλές περιοχές του οδικού δικτύου του νησιού όπου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από Τρία Γεφύρια προς Μοραΐτικα. Η κατάσταση σε Μπενίτσες, Γέφυρα Κάιζερ, Μοραίτικα ήταν τραγική, ενώ οι δρόμοι έχουν κλείσει προσωρινά.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ο δρόμος στο Σολάρι, καθώς έχει πλημμυρίσει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι λειτουργεί μόνο μία λωρίδα.

Κέρκυρα – Διακοπή κυκλοφορίας. 

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις βράχων και πλημμυρικά φαινόμενα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και την επαρχιακή οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα έως την περιοχή Μπενίτσες. Λαμβάνονται έκτακτα μέτρα Τροχαίας.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές οχημάτων στην περιοχή Βρυώνη για όσους κατευθύνονται προς Νότια Κέρκυρα και στη Μεσογγή για όσους κινούνται προς την Κεντρική Κέρκυρα. Συνιστάται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών.

Ανακοινώνεται επιπλέον ότι, λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών και κατολισθήσεων που έχουν προκληθεί, έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα προς Σταυρό. Λαμβάνονται έκτακτα μέτρα της Τροχαίας και στα συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: corfutvnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης