Ακόμα ένα άτομο κρίθηκε προφυλακιστέο σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για το δεύτερο μέσα στην ημέρα και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας 31χρονος Έλληνας που είχε κατονομάσει το κοριτσάκι στην τελευταία του κατάθεση.

Νωρίτερα, ακόμα ένας κατηγορούμενος-ένας 24χρονος ξένης καταγωγής, γείτονας και οικογενειακός φίλος του κοριτσιού- προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άλλος κατηγορούμενος, ένας 40χρονος, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη, ενώ δύο ακόμα κατηγορούμενοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τα επόμενα 24ωρα. 

Υπενθυμίζεται πως – ανάμεσα στα έξι άτομα που έχει ταυτοποιήσει το τμήμα ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. – βρίσκεται και ένας γνωστός πρώην διαιτητής της Α’ εθνικής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης