Τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων-οδηγιών, τόσο για την προστασία των επιβατών όσο και των ίδιων των εργαζομένων από τη μετάδοση του κορωνοϊού, ζητεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ανησυχία του.

Συγκεκριμένα, το ΣΕΛΜΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως δεδομένων των εξελίξεων αναφορικά «με τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών μας γεννάται αυτομάτως μια εύλογη ανησυχία. Ωστόσο στον φορέα όπου εργαζόμαστε μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν ούτε τα απαραίτητα υλικά για την προφύλαξη της υγείας μας, αλλά ούτε μας έχουν έρθει οδηγίες και διαδικασίες για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τους παραπάνω λόγους και με μοναδικό σκοπό μας να προφυλάξουμε τη δημόσια υγεία» συνεχίζει η ανακοίνωση των εργαζομένων «καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, αλλά και τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, να πράξουν τα δέοντα και να λάβουν ό,τι απαραίτητα μέτρα χρειαστεί εγκαίρως. Η καθημερινότητα μας έχει διδάξει διαχρονικά ότι η αδράνεια των υπευθύνων δεν είναι κάτι που λειτουργεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης