Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν οι επιβαίνοντες αγροτικού οχήματος καταδίωξαν για πολλά χιλιόμετρα και εμβόλισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Γερμανών τουριστών, ενώ όταν κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν τους γρονθοκόπησαν και τους απείλησαν με μαχαίρι. Και όλα αυτά επειδή οι Γερμανοί προσπέρασαν το αγροτικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν διαδραματίστηκε στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής (19/8). Οικογένεια Γερμανών τουριστών που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο προσπέρασε νόμιμα το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή, και συγκεκριμένα ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του αγροτικού μάλλον θεώρησε προσβολή την προσπέραση, ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε εσκεμμένα στο αμάξι. Η καταδίωξη και τα τρακαρίσματα διήρκεσαν για πολύ ώρα και πολλά χιλιόμετρα.

Όταν τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του Γερμανού οδηγού που καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια, ενώ ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπαθούσε να προστατεύσει τον αδερφό του. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής φέρονται να ήταν εκείνοι που «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση.

Οι δύο δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, αλλά δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης