Παρά το βροχερό καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κυκλοφόρησαν σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου στη Λαμία, είτε για εργασία, είτε για καποιο άλλο λόγο που είχαν ανάγκη.

Οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί βρισκόταν σε κομβικά σημεία και έκαναν ελέγχους και συστάσεις με τους περισσότερους συμπολίτες να έχουν στα χέρια τους έτοιμη τη δήλωση μετακίνησης ή το κινητό με το SMS που είχαν αποστέλλει για να αιτιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επικουρικά το έργο της ΕΛ.ΑΣ. συνέδραμε και η Δημοτική Αστυνομία, που βγήκε σήμερα για πρωτη ημέρα στους δρόμους της πόλης για να ενημερώσει προληπτικά τους συμπολίτες μας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα πρόστιμα

Οι αστυνομικοί για πρωτη ημέρα ήταν αρκετά ελαστικοί και κυρίως έκαναν συστάσεις, αφού αυτοσκοπός δεν ήταν η επιβολή προστίμων, αλλά η διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού της δημόσιας ασφάλειας, ωστόσο σε δυο περιπτωσεις στη Λαμία επιβλήθηκε πρόστιμο, αφού οι ελεγχόμενοι δεν είχαν μαζί τους καποιο έγγραφο, που να δικαιολογούσε την μετακίνησή τους.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και θα βεβαιώνονται παραβάσεις όπου παραβιάζονται τα μέτρα.

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είναι θέμα διασφάλισης της δημόσιας υγείας και είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους, παππούδες και γιαγιάδες, αλλά και τα παιδιά μας…», τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας.

 

Πηγή: lamiareport.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης