Ληστής ΟΠΑΠ - Χρυσοχοΐδης 4-0!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019, 03:47
Ληστής ΟΠΑΠ - Χρυσοχοΐδης 4-0!

Για μία ακόμα φορά ο ληστής με το Smart και το τζόκευ  γελοιοποιεί  κάθε έννοια αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας, ληστεύοντας για… τέταρτη φορά σε δώδεκα ημέρες  το ίδιο κατάστημα «Play OPAP» στην Λ. Συγγρού 146.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο άγνωστος επέστρεψε ξανά... στον τόπο του εγκλήματος ακινητοποίησε τρεις υπαλλήλους σεκιούριτι που έχει προσλάβει το κατάστημα για προστασία, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε με ένα αυτοκίνητο Smart.

Η… αλυσίδα αυτή των περιστατικών είναι πρωτοφανής γιατί διαδραματίζονται σε πολυσύχναστη περιοχή με νυχτερινά κέντρα επί της Λεωφόρου Συγγρού όπου υποτίθεται ότι η αστυνόμευση είναι αυστηρή.

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος αν οι επίμονες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.  Χρυσοχοΐδη περί πάταξης της εγκληματικότητας, πρέπει να ληφθούν στα σοβαρά ή αποτελούν απλώς εκδήλωση μίας στομφώδους περιαυτολογίας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη ληστεία στο κατάστημα έγινε μόλις δύο ημέρες πριν τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Αυγούστου, η δεύτερη την Παρασκευή 9 Αυγούστου και η πρώτη στις 3 Αυγούστου.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ένοπλη ληστεία σε «Play OPAP» στη λεωφόρο Συγγρού

Δεύτερη ληστεία στο κατάστημα «Play OPAP» της λεωφόρου Συγγρού μέσα σε μια εβδομάδα

Ληστής – Χρυσοχοΐδης: 3-0

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019, 04:00