Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στους γονείς της μια μαθήτρια πρώτης δημοτικού σε σχολείο του Νέου Ηρακλείου. Το 6χρονο κορίτσι είπε ότι κάποιοι μαθητές από μεγαλύτερες τάξεις την πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου, της έδεσαν τα χέρια και την φίμωσαν με ταινία!

Η ανήλικη όταν η μητέρα της, πήγε να την πάρει από το σχολείο, φέρεται να της είπε ότι «όταν θα πάνε στο σπίτι, θέλει να της πει κάτι», χωρίς βέβαια να μπορεί να φανταστεί τι θα άκουγε από το παιδί της. Σύμφωνα με την περιγραφή, το κορίτσι κατάφερε και λύθηκε με τη βοήθεια άλλων συμμαθητριών της που την είδαν όταν κάποια στιγμή πήγαν στην τουαλέτα του σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τα όσα βίωσε, μέσα στο ίδιο της το σχολείο, η 6χρονη επέστρεψε στο θρανίο της και παρακολούθησε κανονικά το μάθημά της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Όταν όμως είδε την μητέρα της, και αφού ένιωσε την ασφάλεια του σπιτιού, ξέσπασε σε λυγμούς και περιέγραψε τι της είχε συμβεί.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάποια σημάδια στο πρόσωπο από την ταινία που του είχαν βάλει ενώ οι γονείς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Από την πλευρά του η διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου αρνείται ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό ενώ το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την απίστευτη καταγγελία και ήδη την εξετάζει.  

Αργά το απόγευμα, οι γονείς του παιδιού πήγαν στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης