Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μάνδρας από τον θάνατο 17χρονου που φέρει ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης στη θέση Λούτσα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν δίπλα στον 17χρονο έναν κάλυκα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον έχουν πυροβολήσει. Οι αρχές αναζητήσαν αμέσως τον αδελφό του καθώς ο ανήλικος φέρεται να είχε πάει μαζί του στην ορεινή περιοχή για να μαζέψουν πρόβατα που είχαν. Όταν ο 14χρονος αδελφός του θύματος εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέθεσαν ο 14χρονος αδελφός και ο πατέρας του θύματος

Οι αξιωματικοί ρώτησαν τον ανήλικο αδελφό του θύματος λεπτομέρειες για όσα γνωρίζει σχετικά με το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη, με την υπόθεση του 17χρονου. Στην ίδια υπηρεσία, αλλά σε διαφορετικό γραφείο, απάντησε σε ερωτήσεις και ο πατέρας των παιδιών.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο πολύτεκνος πατέρας του 17χρονου, είπε ότι είχε στείλει τα δύο παιδιά του στην περιοχή για να μαζέψουν τα πρόβατα και δήλωσε πως δεν είναι κάτοχος καραμπίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι», φέρεται να είπε ο ανήλικος στους άντρες της Αστυνομίας.

Πατέρας και 14χρονος γιος πέρασαν τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν εκ νέου από αστυνομικούς την Παρασκευή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης