Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Πατέρας και γιος απήγαγαν την 22χρονη κόρη της οικογένειας και την κλείδωσαν σε υπόγειο στην Καισαριανή επειδή δεν τους άρεσε η σχέση της με 37χρονο άνδρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πατέρας, μαζί με τον γιο του άρπαξε την 22χρονη κόρη του εν μέση οδώ. Η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση με 37χρονο άνδρα, τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένειά της, γι’ αυτό και ο 50χρονος αποφάσισε να την απαγάγει.

Ο πατέρας μαζί με τον γιο του και έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν την 22χρονη. Την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονη φίλο της. Κατέβηκαν από το όχημά τους και κάνοντας χρήση λεκτικής και σωματικής βίας την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή. Της πήραν το κινητό προκειμένου να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια και την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τούς έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μιας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει, και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος, και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης