Zougla Newsroom

«Φύλλο πορείας» για Μύκονο πήραν αστυνομικοί που υπηρετούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ενίσχυσης της αστυνόμευσης στο «νησί των Ανέμων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για περίπου 30 αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες όπως Άμεση Δράση αλλά και από τα τμήματα Εκβιαστών, Ληστειών και αλλά. «Πολλά από τα πρόσωπα τα οποία, ουσιαστικά επελέγησαν, είναι αστυνομικοί τους οποίους γνωρίζει προσωπικά ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας και προέρχεται από τα χρόνια θητείας του στη Βόρεια Ελλάδα και γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις ικανότητες και τα προσόντα κάθε αξιωματικού» λέει αστυνομικός που έχει γνώση της «λίστας της Μυκόνου».

Πηγές της λεωφόρου Κατεχάκη έλεγαν ότι «ίσως να είναι καλύτερα να πάνε αστυνομικοί από υπηρεσίες εκτός Αττικής αλλά είναι τέτοιες οι ανάγκες, η κατάρτιση και η εμπειρία που έχουν όσοι υπηρετούν σε κεντρικές υπηρεσίας της Αθήνας που το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρουν και αυτοί «φύλλο πορείας» για το κοσμοπολίτικο νησί».

Άλλωστε, οι οργανικές θέσεις για τις αστυνομικές διευθύνσεις της Μυκόνου και Σαντορίνης, που δημιουργήθηκαν πριν από περίπου δυο χρόνια, είναι εκατό άτομα και στην πραγματικότητα υπηρετούν περίπου σαράντα, αδυνατώντας να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες με τους χιλιάδες επισκέπτες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης