Κάθειρξη 21 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στην 50χρονη εικαστικό για την απόπειρα δολοφονίας του 70χρονου γιατρού, πατέρα της κόρης της μπροστά στα μάτια του παιδιού της. 

Η εικαστικός, η οποία κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους, οπλοφορία και οπλοχρησία, στην τετράωρη απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία της η 50χρονη ισχυρίστηκε ότι το θύμα «έχει συστήσει εγκληματική οργάνωση» με στόχο τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο και την αρπαγή της περιουσίας της.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Είμαι αθώα και βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας. Από το 2018 έως πρόσφατα προσπαθούσαν να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Κάθε έξι μήνες ήθελε να έχει χαρτί ότι δεν είμαι καλά για να παίρνει τα μερίσματα μου. Δεχόμουν απειλές. «Σταματά τις ενέργειες που κανείς. Θα σε βάλουμε ψυχιατρείο, θα σε ξεκάνουμε με ένεση», μου έγραφαν» ανέφερε η 50χρονη δίνοντας τη δίκη της εκδοχή για την ημέρα της επίθεσης όταν είδε τον πρώην σύντροφο της να φτάνει στην πιλοτή του σπιτιού του.

«Η ώρα πέρασε και περίπου στις 3 βλέπω το αυτοκίνητο του. Περιμένω να βγουν από το αμάξι. Έχει ανοίξει τη γκαραζόπορτα με το κοντρόλ. Βγήκε από το αμάξι το παιδί και ήρθε στην αγκαλιά μου. Γυρίζω το κεφάλι μου και αυτός με έχει σημαδέψει στο κεφάλι με το όπλο του. Του λέω «τι βλακείες κανείς!»Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. «Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σε σκοτώσω και τις δυο!». Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στο διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες» περιέγραψε.;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης