Μυστήριο στο Παλαιό Φάληρο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με πολλά κιλά χασίς γύρω του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 17:38
Μυστήριο στο Παλαιό Φάληρο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με πολλά κιλά χασίς γύρω του
Ένας νεκρός, δεκάδες κιλά χασίς και υπολείμματα από μια άγνωστη ουσία μέσα σε ένα πιάτο. Όλα αυτά στο Παλιό Φάληρο με τις αρχές να αναζητούν τι συνέβη στο διαμέρισμα ενός 43χρονου.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί κλήθηκαν από γείτονες καθώς τις τελευταίες μέρες δεν έβλεπαν τον ένοικο του διαμερίσματος. Το θέαμα όμως που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο σπίτι τους άφησε άφωνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα δωμάτια ήταν αναστατωμένα, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης. Μέσα σε ένα δωμάτιο υπήρχαν σακούλες με 59 κιλά χασίς και αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι δεν ήταν κρυμμένα σε κάποια ντουλάπα ή κρύπτη αλλά εκτεθειμένα.

Ο 43χρονος ήταν νεκρός και μπροστά του βρέθηκε ένα μικρό πιάτο με υπολείμματα κάποιας ουσίας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ναρκωτικά ωστόσο το Χημείο του κράτους θα αποφανθεί περί τίνος πρόκειται. Από το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε έρευνα και όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές και πολύ περισσότερο την Δίωξη Ναρκωτικών.

Μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας έλεγαν ότι τον έβλεπαν σχεδόν καθημερινά να πηγαίνει στο καφενείο της περιοχής και να ασχολείται με τον στοιχηματισμό αγώνων. Για πολλές ώρες ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούσαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Άγνωστο παραμένει αν ο 43χρονος είχε συγγενείς όπως επίσης δεν διαπιστώθηκε αν εργαζόταν. Πώς όμως βρέθηκαν τα δεκάδες κιλά χασίς στο σπίτι του;

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την περίεργη υπόθεση, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενώ η νεκροτομή θα δείξει την αιτία θανάτου του.

Zougla Newsroom

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 17:38