Ένα πρωτόγνωρο και άκρως συγκινητικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr  σε ένα σημείο όπου  στις 9 Νοεμβρίου του 2017  ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.Τότε ο 40χρόνος Χάρης ένα αγαπητός νέος στην ευρύτερη περιοχή έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει τους ανθρώπους της περιοχής καθώς  λίγα χρόνια πριν είχε χάσει την ζωή του και ο αδερφός του . Τα δύο αδέρφια έχασαν την ζωή τους λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Η συνέχεια στην τραγική ιστορία του θανάτου του 40χρόνου Χάρη είναι η παρουσία του σκύλου του όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής δίπλα στο εικόνισμα του στο σημείο όπου έχασε την ζωή και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του αφεντικού του για την μνήμη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίπλα στο δρόμο χωρίς να φεύγει καθόλου δίπλα από το εικόνισμα ακόμη και όταν ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού καίει ο σκύλος βρίσκει δροσιά κάτω από τα χόρτα που είναι γύρω από το εικόνισμα.

Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και που επίσης του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης