Τουλάχιστον έξι νέα πρόσωπα αναμένονται τις επόμενες μέρες να κληθούν από τις αρχές για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η τελευταία κατάθεση του μικρού κοριτσιού ήταν ένας «ποταμός» νέων πληροφοριών που οδήγησαν, ήδη, στην σύλληψη των πέντε προσώπων. «Φαίνεται ότι η μικρή έχει αλλάξει την στάση της και τώρα που πέρασε καιρός είναι πιο άνετη με τους αστυνομικούς. Επίσης, έχει θυμηθεί πολλές λεπτομέρειες για πρόσωπα με τα οποία συνευρέθηκε και αφορούσαν την οικογενειακή τους κατάσταση ή το αυτοκίνητο τους» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας. 

Τα νέα πρόσωπα, ανάμεσα τους και ένας ακόμα γιατρός μεγάλης ηλικίας, έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την 12χρονη. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ταυτοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους τα στοιχεία τους και είναι «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» και όλων των ηλικιών. «Τα ραντεβού γίνουν στα σπίτια τους, σε αυτοκίνητα και όχι πάντα στην περιοχή των Σεπολίων όπου έμενε το παιδί» περιγράφει αστυνομικός. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια φαίνεται ότι με τα νέα πρόσωπα, η 12χρονη ήρθε πρώτα σε επαφή μαζί τους μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποιούσε για λογαριασμό της ο Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διερευνά όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από την εφαρμογή που ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέλκυε παιδοβιαστές, οπότε όλο και περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στο φως.

«Υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία στα χέρια της Δικαιοσύνης και για άλλα πρόσωπα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το παιδί αυτό έχει βιαστεί από πολλούς άνδρες έναντι πληρωμής και κάποια από τα ραντεβού κλείνονταν από ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά της, όπως έγινε στην περίπτωση του γιατρού. Άρα, δεν μιλάμε μόνο για ηλεκτρονικά ίχνη. Είναι πολύ βαθιά η έρευνα που γίνεται και ανά περιπτώσεις αρκετά δύσκολη», αναφέρουν έμπιστες αστυνομικές πηγές.

Τον τρόπο που θα εξελιχτεί η υπόθεση από εδώ και πέρα είναι καθαρά απόφαση της ανακριτρίας που χειρίζεται την συγκλονιστική ιστορία με θύμα το 12χρονο παιδί. Μπορεί να αποφασίσει να εκδώσει εντάλματα όπως έκανε μέχρι τώρα και να συλληφθούν από την αστυνομία ενώ δεν αποκλείεται να καλέσει στο γραφείο της κάποια από τα άτομα, να καταθέσουν και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης