Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, με πληροφορίες να αναφέρουν πως Έλληνες και Γάλλοι αστυνομικοί συνεργάζονται για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στην υπόθεση κυκλώματα διακινητών ανηλίκων.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, στο μικροσκόπιο των ερευνών μπήκαν πλέον το ταξίδι του πατέρα της 7χρονης στο Παρίσι, οι «φίλοι» του αλλά και η άνετη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή και διασταυρώθηκε οδηγεί στη Γαλλία, απ’ όπου φαίνεται πως έγινε ένα τηλεφώνημα στο σχολείο της αγνοούμενης μαθήτριας.

Στην Ελλάδα οι έρευνες έχουν ενταθεί και στα χέρια των αστυνομικών, υπάρχουν και τα ντοκουμέντα της κινητής τηλεφωνίας που «δείχνουν» με ποιους είχε επαφές, τόσο ο πατέρας της μικρής, όσο και οι άλλοι ομοεθνείς και συγκάτοικοί του στο διαμέρισμα του Παγκρατίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δοθούν και οι απαντήσεις από τη λήψη γενετικού υλικού που θα δείξει εάν η Βαλεντίν είναι πράγματι κόρη του Αμπελκά Αμπλαβίκακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Τούνελ» ο πατέρας, μίλησε και για τις κινήσεις στην περιοχή του αεροδρομίου τις ημέρες που χάθηκε η κόρη του, ισχυριζόμενος πως πήγε να παραλάβει κάποιον φίλο του και η εμφάνιση του στην περιοχή, δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της κόρης του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ταξίδι που έκανε στο Παρίσι πριν χαθεί το παιδί του. «Συνάντησα κάποιους φίλους που έχω στο Παρίσι, οι οποίοι με φιλοξένησαν για τρεις εβδομάδες. Τη Βαλεντίν την άφησα στην Αθήνα σε μια φίλη μου. Δεν καταλαβαίνω πώς συνδέεται το ταξίδι αυτό με την εξαφάνισή της» είπε ο πατέρας.

Ερωτηθείς, τέλος, για ποιον λόγο έστειλε την 7χρονη κόρη του στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό για να πάρει τα φάρμακα του και δεν ήπιε νερό από τη βρύση, αφού είναι πόσιμο, ο ίδιος απάντησε πως «δεν πίνω νερό από τη βρύση, γιατί με πονάει η κοιλιά μου, γι’ αυτό παίρνω μόνο εμφιαλωμένο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης