Δεκαοκτώ νέους φακέλους για πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στο «στόχαστρο» το τελευταίο διάστημα παρέδωσε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

«Πρωταγωνιστές» και των νέων καταγγελιών φέρονται να είναι τουλάχιστον τρεις προβεβλημένοι «θεατράνθρωποι», τα ονόματα των οποίων έχουν πολλές φορές αναφερθεί στον Τύπο μαζί με αφηγήσεις ηθοποιών που μιλούν για περιστατικά σεξουαλικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις καταγγελίες φαίνεται να υπάρχουν υποθέσεις που σχετίζονται με κακουργηματικές πράξεις, ενώ φαίνεται πως κάποιες δεν έχουν παραγραφεί. Τις επόμενες ημέρες πάντως οι καταγγέλλοντες αναμένεται να κληθούν για να δώσουν κατάθεση στον εισαγγελέα για όσα υποστηρίζουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

Στο εισαγγελικό γραφείο έχει φτάσει δε και η δικογραφία από την Ασφάλεια για άλλον ηθοποιό, γνωστό από την παρουσία του σε τηλεοπτικά σίριαλ, με την καταγγελία για βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εντός της εβδομάδας θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, μετά την καταγγελία ότι βίασε πρώην συμφοιτητή του. Για την υπόθεση αυτή, υπάρχει ορατός ο κίνδυνος της παραγραφής, καθώς τον Μάιο λήγει το χρονικό όριο που ορίζει ο νόμος, γεγονός που γνωρίζει καλά η Εισαγγελία και προσπαθεί να επιταχύνει τις ενδεχόμενες κινήσεις της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εμπλεκόμενος ηθοποιός φέρεται να αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως η πράξη έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης