Νιώθοντας θυμό, οργή και αποτροπιασμό για την πράξη του πατέρα της που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα η ίδια να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, η κόρη του αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Η ίδια αναφέρει πως ντρέπεται για τον πατέρα της και δημοσιεύει τη φωτογραφία του για να βρεθεί και να συλληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

Το χρονικό της κακοποίησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 40χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχει δεχτεί χτυπήματα σε όλο της το σώμα, αλλά κυρίως στο πρόσωπό της. Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη, με τους γείτονες να καλούν την Αστυνομία από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας.

Ο 45χρονος, ο οποίος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, αμέσως μετά την επίθεση εξαφανίστηκε για να μη συλληφθεί από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ειδοποίησε ένα συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να πάει στο σπίτι για να ανοίξει την πόρτα στο ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει το θύμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 45χρονος επιτίθεται με τόσο βάναυσο τρόπο σε σύντροφό του. Ήταν το 2015 στο Άργος όταν είχε ξυλοκοπήσει και τραυματίσει με μαχαίρι την τότε σύντροφό του.

Γνώριζαν τι συμβαίνει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσοι γνωρίζουν καλά τον 45χρονο φαίνεται πως δεν ξαφνιάστηκαν με τις πράξεις του. Όπως και κάποιοι κάτοικοι που μένουν στην ίδια γειτονιά με τον ίδιο στην Αργυρούπολη. Όχι μόνο δεν ξαφνιάστηκαν, αλλά το περίμεναν κιόλας… Κάποιοι από αυτούς ισχυρίζονται ότι είχε χτυπήσει και την πρώην σύζυγό του.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης