Κοντά στη μητέρα της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο, βρίσκεται ο αδερφός του δράστη και πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δολοφόνησε τη γυναίκα του μπροστά στο 11 μήνων παιδί τους στα Γλυκά Νερά και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος, αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχει επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν και όχι στο πλευρό του αδερφού του που κρατείται στη ΓΑΔΑ μετά την προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τρισάγιο, στο οποίο συμμετείχε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και την παρηγορούσε για τη δολοφονία της κόρης της, λίγο πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη ΓΑΔΑ, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμα στο νησί για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια της Καρολάιν, αφήνοντας πίσω τον πιλότο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης, βρίσκονται ακόμη άλλοι τέσσερις συγγενείς του πιλότου.

Η μητέρα της Καρολάιν είχε σαν δεύτερο παιδί της τον Μπάμπη, ο οποίος έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες όχι μόνο με τους συγγενείς αλλά και με την αστυνομία για να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε.

Μόνος σε κελί της ΓΑΔΑ ο πιλότος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη βρίσκεται μόνος σε κελί της ΓΑΔΑ και με επιπλέον αστυνομική φύλαξη για την επιτήρησή του ενώ στον ίδιο όροφο βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως ψυχολόγοι σε περίπτωση που θέλει να μιλήσει. Ο ίδιος κατάλαβε ότι τελείωσε η ελευθερία του όταν είδε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και πάλι στο μνημόσυνο της Καρολάιν, λέγοντάς του ότι πρέπει να τους ακολουθήσει αμέσως δήθεν για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο. Κατά την μεταφορά του στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις, ο ίδιος αφηγήθηκε στους αστυνομικούς πως ήταν η σχέση του με την Καρολάιν από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι το … τέλος της.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης